Kostium kąpielowy Marcella Biosphere M-557 (16)

Dostępność: Mało
139.94
Rozmiar:
42/XL
Kolor:
Chabrowy
szt.
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
11.9
  • Paczkomaty InPost 11.9
  • DPD pick up 11.9
  • Paczkomaty Inpost (Pobranie) 15.9
  • DPD pick up (Pobranie) 15.9
  • Kurier Pocztex 2.0 15.9
  • Kurier DPD 16.9
  • Kurier Pocztex (pobranie) 19.9
  • Kurier DPD (Pobranie) 20.9
EAN:
5901425452076

Piękny, gładki, bardzo kobiecy kostium kąpielowy, dostępny aż w 20 kolorach do wyboru. Wyróżnia się biustonoszem typu bandeau, który zmysłowo modeluje i bardzo powiększa piersi oraz figami, które dzięki prześwitom po bokach optycznie wydłużają nogi. Plany na lato 2020? - Elegancka i zmysłowa Ty na plaży.

Szczegóły:

- Biustonosz typu bardotka bandeau, o usztywnianych miseczkach, wypełniony specjalną pianką, z push-up-em.

- Push-up wbudowany na stałe, bez możliwości wyjęcia, dostępny w każdym rozmiarze biustonosza, znajduje się u podstawy misek i mocno powiększa piersi.

- Fiszbiny boczne i dolne dbają o to, aby biustonosz świetnie trzymał się ciała, także po wypięciu ozdobnego ramiączka - wiązania.

- Ramiączko wiązane na szyi, z możliwością wyjęcia.

- Obwód wygodnie wiązany na plecach.

- Zgrabne figi, na komfortowej podszewce, z paskami - gumkami po bokach.

- Złote, małe klamerki po bokach bioder - dodają całości wdzięku i kokieterii.

- Idealne połączenie „klasycznej elegancji" z seksowną nutą.

- Piękna kolorystyka i wiele, fascynujących odcieni do wyboru.

- Włoska tkanina wysokiej jakości, skład: 80% poliamid, 20% elastan.

- Z czym najlepiej łączyć? Col. 16 z pareo C Lime, pareo C Baia, tuniką Hilda Bianco M-568, spódniczką Mila Blu Persia-Bianco M-334.

Rozmiar kostiumu

Obwód w biuście, na którym biustonosz leży najlepiej

Obwód pod biustem

Obwód bioder (na nim figi leżą najlepiej)

Wysokość fig (przód/tył

36/S

 83-84 cm

 68-73 cm

do 90 cm

22,5 cm

38/M

 85-86 cm

 71-76 cm

do 94 cm

23 cm

40/L

87-88 cm

74-79 cm

do 98 cm

23,5 cm

42/XL

 89-90 cm

 77-82 cm

do 102 cm

24 cm

 

Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: